Coaching

Merk je ook dat het in de waan van de dag vaak moeilijk is om verbondenheid met elkaar te voelen, te ontspannen en energie over te houden voor jezelf?

Vraag je jezelf af waar dat vooral aan ligt?

Droom je van een goede (energie)balans tussen werk en gezin en wil je graag weten hoe je gemakkelijker je werk los kunt laten zonder je schuldig te voelen naar je collega’s? En een goede balans tussen werk en privé ervaren, waardoor je ook in het gezin tevreden en gelukkig met elkaar kunt zijn?

Zou het niet heerlijk zijn om vaker ontspanning en plezier te beleven in en met je gezin en zelf energiek, ambitieus en gelukkig te blijven?

Dat kan!

Een GRATIS Ontdek Je Grootste Bottleneck coachingsgesprek

Ik nodig je graag uit voor een een gratis Ontdek Je Grootste Bottleneck gesprek met mij. Het is een GRATIS 1-op-1-gesprek van een halfuur via Skype of per telefoon.

ONDERAAN deze pagina kun je deze meteen in mijn agenda inplannen en ook de link vinden naar de korte vragenlijst die ik je graag voorafgaand aan het gesprek wil laten invullen.

Ontdek in slechts 30 minuten welke eerste stappen jij kunt gaan zetten!

Na deze Sessie:

  • Weet je wat je heel belangrijk vindt als het gaat om werk en gezin.
  • Ontdek je wat jouw grootste obstakel is om gelukkig thuis en op je werk te zijn.
  • Krijg je zicht op de eerste stappen die je zelf kunt zetten.
  • Zit je vol inspiratie en energie om echt aan de slag te gaan.
  • Hebben we samen verkend op welke manier ik iets voor je kan doen wat ervoor gaat zorgen dat je meer balans en geluk gaat ervaren met je gezin en op je werk.

Laat je niet langer weerhouden om maximaal te genieten van de combinatie van gezin en werk en ruim je grootste obstakel uit de weg.

Ik verheug me op ons gesprek en leer je hoe je jouw huidige twijfels en obstakels uit de weg kunt werken.

foto-margriet
Margriet Darwinkel

PS Ik heb elke maand slechts ruimte voor 5 gesprekken, dus als je echt wilt, meld je dan NU aan. Het kost je niets en gaat je veel geven. Dat weet ik zeker.

Button-Gelijk-reserveren