De kracht van rituelen

‘De kracht van Rituelen’

Exclusieve eendaagse training voor ambitieuze ondernemende moeders!

Want het gezin is leuk, ook al heb je het soms (te) druk’

Leer en ervaar op 13 juli  van 10:00 – 16:00 uur

 Dé 5 cruciale rituelen van een succesvol en gelukkig gezin, en de 5 stappen hoe je thuis kunt toepassen waardoor je in staat bent het hele jaar op koers te blijven.

Wat levert de eendaagse training je op?

7 redenen om mee te doen:

 1. Je wilt als gezin focus hebben.
  Hoe fijn zou het zijn als je helder hebt hoe je een goed fundament onder je gezin legt. Dat je weet welke factoren jullie gelukkig en succesvol maken. Je gaat begrijpen welke factoren dit binnen jouw gezin zijn, maar ook hoe je deze in dagelijkse rituelen in kunt bouwen.
 2. Het gezin als team.
  Je gaat zien hoe belangrijk het is met elkaar te delen wat je belangrijk vindt en hoe jullie in verbinding blijven. Je weet dat wat jullie doen een afspiegeling is van wat jullie belangrijk vinden. Tijdens het event geef ik je handvatten mee voor hoe je thuis kunt (bij)sturen en hoe je iedereen aan boord houdt.
 3. Je bent samen met andere ouders.
  Op het event deel je jouw ervaringen met andere ouders, die net zoals jij willen leren, rust en ruimte te creëren binnen hun gezin. Je werkt samen, inspireert en steunt elkaar en er ontstaat een band waar je ook na het event nog iets aan hebt.
 4. Je bent volledig gefocust op jezelf.
  Het is een dag voor jou, even uit de hectiek van werk en gezin. Je gaat weer even echt goed voelen wat er voor jou toe doet en kunt vanuit deze rust bepalen wat echt belangrijk is voor jou en je gezin. En uiteraard word je op de dag geheel verzorgd met biologische catering en groene smoothies en lekkere gezonde snacks.
 5. De 5 rituelen zijn direct toepasbaar.
  Na het event kun je meteen aan de slag met het inbedden van de 5 rituelen binnen je gezin. Je krijgt een uitleg mee en checklist waarop je jullie dagelijkse gezinsactiviteiten in beeld kunt brengen.
 6. Je krijgt nog een super goed gevulde goodiebag.
  Omdat het altijd leuk is om iets te geven, krijg je van mij nog als extra een goodiebag om mee naar huis te nemen met daarin o.a. een superhandig planningstool de Happy Family Weekplanner t.w.v. € 12,50.

Je neemt nu niet deel voor de normale prijs van € 497,- maar voor slechts € 397,-. En er is echt maar plaats voor 8 vrouwen.

Wat gaan we doen?

 • Jullie rituelen voor de tweede helft van het jaar super helder krijgen, waardoor je een grote sprong maakt naar meer rust, structuur en plezier binnen je gezin en waardoor werk en gezin moeiteloos te combineren valt.
 • Werken aan de grootste bottlenecks die je nu tegenhouden om te leven binnen jouw gezin zoals jij dat wilt
 • De kracht van de groep (8 werkende ouders) gebruiken om goede work life keuzes te maken, elkaar aan te moedigen en te inspireren

Naast leren gaan we vooral ook DOEN. Met werkbladen, voorbeelden en visualisaties.

We gaan voor resultaat.

 

HFL_meldjeaan_button