Happy Work Life

Het creëren van een gelukkig en effectief gezinsleven, en het empoweren van werkende ouders volgens de Family Leadership Principles dat is mijn missie binnen Happy Work Life.

Als expert op het gebied van gezinsgeluk in relatie tot werk en leven werk ik met een geweldig team van specialisten samen om bedrijven, werkende ouders en hun gezinnen vanuit een holistische kijk op Work Life Integration te kunnen ondersteunen.

Vraagstukken zoals work-life integration, het maatschappelijk- en bedrijfsbelang achter een gelukkig gezin, en duurzaam leren & opvoeden zijn mijn thema’s.

Family Leadership betekent dat werkende ouders geleerd wordt nieuwe leiderschap, management principes en 21ste eeuwse vaardigheden ook thuis toe te passen, waardoor ze werk en gezin optimaal kunnen integreren. Het gaat om het creëren van engagement en geluk buiten het werk, dat zorgt voor een hogere productiviteit, effectiviteit en geluksbeleving op het werk.

Het gezin staat centraal omdat ik van mening is dat werkende ouders daar primair voor verantwoordelijk zijn. En, als werkende ouders zelf rolmodellen zijn voor een goede Work Life Integration, zij daarmee de Nieuwe Leiders van de toekomst creëren. Onze kinderen dus!


 

GRATIS Working Parent Strategiegesprek

Samen ontdekken we in slechts 30 minuten welke eerste stappen jij kunt gaan zetten om de werkende ouder thuis en op het werk gelukkig en effectief te laten zijn.

Lees meer….


 

De 4 programma’s van Happy Work Life

Work Life FIT!- meer balans en vitaliteit in werk en privé

Herken je dit? Je doet enorm je best maar je leven voelt soms als een race tegen de klok, je hebt het gevoel dat je privé leven ten koste gaat van je werk of andersom, of je voelt je vaak gespannen. Hoe je dit patroon doorbreekt en vitaal blijft, is de kern van de 1-daagse ‘Work-Life FIT!’.

Lees meer….


Work Life Succes VIP coaching

Je weet dat je competent bent, maar je kunt vanwege fysieke en mentale moeheid en klachten niet meer bij je volledige potentie komen. Je wilt een zinvolle bijdrage leveren aan je bedrijf en je team, maar je hebt er even geen energie voor en geen zicht op hoe je dat nog kunt bewerkstelligen.

Lees meer…..


MBA Voor werkende ouders

Op 15 september 2016, de internationale dag van het gezin, lanceert Happy Work Life haar eerste MBA voor werkende ouders.

Werkende ouders hebben het druk met het combineren van hun baan en het ouderschap. Dat vraagt tijd, energie en flexibiliteit. Soms zoveel dat hun eigen geluk en vitaliteit erbij inschieten. En dat heeft een negatief effect op hun prestaties. Zowel op het werk als thuis.

Lees meer…..


Gezin Geluk(T) programma

Dit blijft nog even een verrassing want het is volop in ontwikkeling. Met een team van experts zijn we het bestaande 3 maanden “Bridging Career & Private Life” programma, dat bij Philips en PostNL is uitgevoerd, aan het vernieuwen.

Wat een van mijn klanten erover zegt:

“I have hardly met someone who is so dedicated to a specific field of interest as Margriet. She is an expert related to work/life integration and has a very customer oriented focus to facilitate deep dives into the needs and expectations of our employees and management. The workshop “Family in Balance” is an amazing product, and our participants were very happy with the “Happy Family Organizer” they received at the end of the training”.

Yvonne van den Berg (Director Social Innovation & Diversity at Philips Human Resources Benelux)