Opvoeden vanuit het Hart

Hoe je moet opvoeden kan niemand je voorschrijven. Het antwoord op wat jouw manier van opvoeden is, en wat het beste is voor je kind is, vind je in jouw Hart. Daar weet je wat je belangrijk vindt, waar je voor staat wat voor leven je je kind graag wilt laten leven.

Het boek Opvoeden vanuit het Hart geeft op een leuke, speelse manier inspiratie bij het opvoeden en helpt je zèlf antwoorden te vinden op jouw opvoedvragen. Want als jij je als ouder bewust bent van jouw manier van opvoeden en wie jezelf bent, dan kun je jouw kind helpen zichzelf te blijven en te zijn in deze veeleisende tijd.

Kijkje nemen? Klik hier:doorbladerfunctie

Het boek is te verkrijgen bij boekwinkels, warenhuizen en ook gemakkelijk via deze site te bestellen Een deel van de omzet wordt afgedragen aan Cordaid Kinderstem, waar Isa Hoes ambassadrice van is, en die tevens de CD bij het boek heeft ingesproken.

Opvoeden is één grote ontdekkingsreis, maar Opvoeden vanuit je Hart maakt deze reis met inspirerende ideeën en praktische hulpmiddelen tot een leuk en leerzaam avontuur!