Over Happy Family Life

 

Visie
Geluk is simpel als je de verbinding met je eigen essentie en die van anderen aan durft te gaan. Geluk is er als je alle vooringenomen meningen en ideeën opzij kunt zetten en echt kijkt en luistert naar jezelf en iedereen om je heen. Als je je volledig verbindt met je hoofd, je lichaam én je hart.

Missie
Happy Family Life wil gezinnen in Nederland een Happy Family Life geven. Door ieder gezinslid steeds weer de inspiratie en de producten te bieden om op een speelse, eenvoudige en zuivere manier steeds weer bij de essentie van zichzelf en relaties te komen. Door open en vrij naar elkaar te luisteren, van elkaar te leren en zo samen echt te groeien in geluk.

Happy Family Life: Welkom bij elkaar.

Happy Family Life belooft jou en je gezin een gelukkig gezinsleven waarin iedereen zijn eigen plek heeft en op kan groeien tot zijn of haar ultieme zelf.

De motor achter Happy Family Life

Dat is Margriet Darwinkel, ik dus:

Na jarenlang gewerkt te hebben in diverse commerciële- en consultancy functies op het gebied van sales- en performance management, e-learning en onderwijsvernieuwing besloot ik om een eigen bedrijf te starten: Happy Family Life. De aanleiding hiertoe (of noem het de druppel die ….) was het deelnemen aan het Discovery Camp 2003 van Anthony Robbins in San Diego. Hier vond ik – mede door de inspiratie en tomeloze energie van Dr. D. Martel Phd. – de kapstok waaraan ik alle ideeën rondom opvoeden, leren en persoonlijke ontwikkeling (binnen gezin, school en maatschappij) kwijt kon. Ineens kon ik ook alle dingen die ik had gezien, gelezen of meegemaakt (mooie en trieste zaken) met elkaar in verband brengen en vertalen in het concept Happy Family Life. Ontwikkelingen in onze maatschappij, op scholen of in haar eigen gezinsleven kon ik een andere lading geven door zelf met mogelijke oplossingen te komen in de vorm van producten, lesmateriaal en workshops.
Het is mijn passie om kinderen en volwassenen zich optimaal te laten ontwikkelen of beter te laten functioneren vanuit hun eigen kern, kracht en essentie. Met veel plezier en liefde ben ik moeder drie kinderen: Sophie (10), Pippa (8) en Dax (6). Samen met mijn ex-man Jan-Willem leven we volgens de Happy Family Lifestyle en zorgen we binnen ons eigen gescheiden gezin voor een optimale balans en ontplooiing van onze kinderen – en onszelf. Een mooie proeftuin, die dient als de grootste inspiratie bron voor Happy Family Life.

 

Professional

Als gecertificeerd Heartmath trainer ben opgeleid in technieken die helpen de focus van je hoofd naar je hart te verleggen, om van daaruit optimaal te kunnen leren en te kunnen presteren. Naast een universitaire studie “Internationale Organisaties”, deed ik de MBA/MBI aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en volgde verder diverse trainingen gerelateerd aan N.L.P. (Neuro Linguïstisch Programmeren) en personal empowerment.

 

HFL_in_Paris_Hi_End_

Frankrijk

Drie jaar (2006 – 2009) woonde ik met mijn gezin – vanwege het werk van mijn man – in Versailles. Wat een enorme ervaring voor een gezin. Als je dan over gezin in balans of gelukkig in balans praat moeten alle zeilen bij gesteld worden en ligt de focus echt op het gezin. Family First dus, en ook deze ervaringen deel ik graag met jullie in mijn workshops en producten. Want mijn werk en passie gaat en ging door – ook buiten en binnen Nederland – in de juiste balans met mijn gezin om zelf ook HAPPY te blijven.