Work Life FIT!

Work Life FIT! – meer balans en vitaliteit in werk en privé

Herken je dit? Je doet enorm je best maar je leven voelt soms als een race tegen de klok, je hebt het gevoel dat je privéleven ten koste gaat van je werk of andersom, of je voelt je vaak gespannen. Hoe je dit patroon doorbreekt en vitaal blijft, is de kern van de 1-daagse ‘Work Life FIT!’.

In deze praktische, inspirerende workshop krijg je inzicht in hoe je een goede balans tussen werk en privé creëert en welke factoren en keuzes hierop van invloed zijn. Je gaat ervaren hoe het voor je zou zijn als werk en privé twee goed communicerende vaten zijn die beide energie en voldoening geven, en je komt te weten wat is er voor nodig om dat te bereiken. Je leert ook hoe je kunt ombuigen als je merkt dat je energie omlaag gaat en stress binnensluipt.

Tijdens de workshop worden diverse oefeningen en werkvormen gebruikt waardoor je gaat beleven wat vitaliteit en een goede Work Life FIT voor jou betekenen. Er wordt je een spiegel voorgehouden, waardoor je met een aantal persoonlijke inzichten geïnspireerd verder kunt. En je krijgt handvatten aangereikt om zelf mee aan de slag te gaan. Door je bewust te worden van waar je energie van krijgt en wat je belangrijk vindt kun je gelukkiger en succesvoller zijn. Thuis en op je werk. En blijf je in staat een topprestatie te leveren en vitaal te blijven.

Na deelname:

  • Ben je je bewust van jouw vitaliteit in relatie tot je werk privé balans;
  • Heb je meer inzicht in hoe je een goede balans tussen werk en privé creëert en welke 
factoren en keuzes hierop van invloed zijn;
  • Weet je aan welke knoppen je kunt draaien om in balans en vitaal te blijven;
  • Ken je de vier stappen om van overleven naar zingeving en bevlogenheid en optimale vitaliteit te komen;
  • Kun je meteen concreet aan de slag met de verkregen inzichten en gaan werken aan 
verbetering van jouw optimale werk-privé balans.