Work Life Succes VIP Coaching

Je weet dat je competent bent, maar je kunt vanwege fysieke en mentale moeheid en klachten niet meer bij je volledige potentie komen. Je wilt een zinvolle bijdrage leveren aan je bedrijf en je team, maar je hebt er even geen energie voor en geen zicht op hoe je dat nog kunt bewerkstelligen. Het voelt alsof ongewenste denk- en gedragspatronen jouw persoonlijk leiderschap en bijdrage in de weg staan. 
Om weer optimaal gebruik te kunnen maken van je volledige potentie is het zaak om je innerlijke kompas terug te vinden. Door te ontladen en daarna weer op te laden kun je weer je eigen koers varen en bevlogen en energiek zijn thuis en op je werk.

Een gebrek aan energie of ervaren spanning wordt in een aantal sessies getransformeerd naar zichtbaar, meetbaar en vooral ook voelbaar, beter stromende energie. Hierdoor wordt re-integratie op de werkplek of weer bevlogen aan het werk kunnen versneld en wordt door het verkrijgen van de persoonlijke inzichten de kans op uitval in de toekomst verkleind en met de juiste toepassing ervan voorkomen.

VIP-coaching

Het is van groot belang dat je weet wat jou als individu boeit, wat je inspiratie, voldoening en energie geeft. Dat vraagt om goede zelfkennis en persoonlijk leiderschap en in balans te zijn in alle vier bronnen van vitaliteit.

i-health scan

Standaard onderdeel van de coaching zijn twee i-health scans. Deze scans worden uitgevoerd met geavanceerde apparatuur die jouw energie in beeld brengen. Door middel van bio-feedback techniek krijg je meteen op een computerscherm te zien waar blokkades zitten en waar aan gewerkt kan worden. De algehele energieregulatie wordt gemeten en gebalanceerd om lichamelijke ongemakken te verminderen. Dan krijg je weer ruimte om onderliggende stress patronen aan te pakken, die zijn ontstaan door gedachten en emoties. Je krijgt zicht op jouw belemmerende overtuigingen en wordt je bewust van jouw mind-set en niet effectief gedrag. Maar ook zicht op wat je drijft en waar je energie van krijgt thuis en op je werk.

Resultaat

In deze Work Life VIP Coaching krijg je zicht op hoe je een goede balans tussen werk en privé creëert en welke factoren en keuzes hierop van invloed zijn. Door je bewust te worden van waar je energie van krijgt en wat je echt belangrijk vindt, kun je gelukkig en succesvol zijn thuis en op het werk. En, zul je in staat zijn een topperformance te leveren en vitaal te blijven. Je begrijpt je eigen gedragsstijl en -patronen en krijgt handvatten voor wat je kunt doen om niet in oude patronen terug te vallen. Door de inzet van de happy heart methodiek en diverse experts wordt de doorbraak gerealiseerd waar je al zo lang op zat te wachten.

Vorm

Het VIP-coachingstraject heeft een doorlooptijd van 2 maanden en bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Voorbereidend strategiegesprek – Work Life Succes vragenlijst
  • Vitaliteit scan (i-health meting voorafgaand aan coachingsdag
  • VIP-coachingsdag (8 uur) 
– met vitaliteit experts
  • Terugkom revitaliserende coachingsmiddag
    Volledige verzorging op unieke inspirerende lokaties en inzet experts
  • Opstellen actieplan – Werkboek, tools – Advies en actieplan

Coach Margriet Darwinkel belicht herstel vanuit het whole person perspectief en pleit voor gelukkig zijn thuis en op je werk en ziet deze als twee communicerende vaten.

Door het doorlopen van het VIP-coachingstraject zal het gevoel van vitaliteit en gelukkig zijn meetbaar verbeteren en het evenwicht herstellen tussen de vier vitaliteitsgebieden, die van invloed zijn op de door jou ervaren werk privé balans.

Een paar zinnen uit diverse testimonials van klanten over mijn aanpak

Wat maakt deze aanpak uniek en effectief?
“De aanpak is uniek, omdat het niet alleen theorie en praten is, maar vooral het fysiek uitvoeren van opdrachten maakt deze coaching heel krachtig en confronterend. Daarnaast is deze coach niet alleen bereikbaar op de afgesproken momenten, maar houd ook feeling met je via sms, telefoon en App. Heel lekker als je even vastloopt en toch net even het zetje nodig hebt om verder te kunnen.”

Waarom zou je anderen aanraden deze Work Life Succes Coaching te doorlopen?
“Door de echte persoonlijke aandacht die er voor jou is, maar ook de gedegen confrontatie met jezelf, het altijd paraat staan voor je als je daar behoeften aan hebt, maakt deze work life succes coaching uniek.”

Wat maakt deze aanpak uniek en effectief?
“Deze aanpak is uniek omdat het verschillende aspecten omvat. De combinatie van voeding, sport, health scan, mentale coaching, oefeningen en gesprekken, zorgen voor een totaalpakket. Dit totaalpakket is per deelnemer erg specifiek en toegepast op de noden, behoeften maar ook waarden en normen van elke persoon. Margriet voelt hierin erg snel aan waar er nood aan is en kan op een verrassende manier hierop inspelen.
Door mede coaches in verschillende expertise velden te gebruiken is het resultaat ook voelbaar in alle aspecten van iemand zijn leven. Zowel privé als professioneel maar ook mentaal en fysiek zijn er veranderingen nodig. Deze veranderingen versterken elkaar in het helingproces.”

Waarom zou je anderen aanraden deze Work Life Succes Coaching te doorlopen?
“Het is een coaching proces dat erg op maat is. Elke sessie is uniek en er wordt gewerkt rond persoonlijke verbeteringen. Margriet is zeer begaan en je voelt in alle sessies dat ze het beste met je voor heeft.
De balans die je met deze coaching creëert tussen werk en privé is voor iedereen belangrijk en daar heb je op alle vlakken het voordeel mee.
Ik ben Margriet ontzettend dankbaar voor alle hulp. Dit is iets waar ik de rest van mijn leven nog aan zal terug denken en gebruik van zal maken!”