Opvoeden vanuit het Hart – Hardcover Boek incl. cd

21,23 ex. BTW

Prijs: 22,50 inclusief btw (exclusief verzendkosten)
Let op:
de meegeleverde CD is dezelfde als de CD Heerlijk ontspannen, lekker slapen.

Kijk en luister naar een interview met Isa Hoes over Opvoeden vanuit het Hart of naar een interview met Margriet als workshopleider en mede-auteur.

-
+

Specs

Category: Tags: ,

Beschrijving

Opvoeden vanuit het Hart

 

Je bent of wordt ouder van het mooiste wat er bestaat: jouw kind(eren). Dat de opvoeding bepalend is voor het latere leven van je kind dat weet je en daar heb je veel vragen over. Alles wat je kind nodig heeft om zichzelf te zijn en te blijven wil je ze leren. En daarbij ben je bereid ook zelf te leren op de grote ontdekkingsreis die opvoeden heet. Opvoeden vanuit het Hart is dan voor jou het juiste boek.

Margriet en Eva helpen je op speelse wijze zelf antwoorden te vinden op jouw vragen. Ze inspireren je aan de hand van heldere tips en oefeningen om samen met je kind(eren) te leren en te groeien. Ze maken je bewust van wie je bent als ouder en hoe je opvoedt, en waarom.
Dit geeft je een compleet nieuwe dimensie aan het opvoeden van je kind: die van het Hart.

Over de auteurs

Het is Margriet haar passie om kinderen en volwassenen te laten leven vanuit hun eigen kern, kracht en essentie. Ze doet dit vanuit haar bedrijf Happy Family Life. Eva Hoffman schreef o.a. vele boeken over het ontwikkelen van emotionele intelligentie en het aanwakkeren van zelf-motivatie bij jonge mensen. Beide geven ze workshops voor leraren, kinderen en ouders en schreven dit boek om ouders te laten ontdekken hoe fantastisch en rustgevend het is om je kind(eren) vol zelfvertrouwen op te voeden vanuit het Hart.

Kijk en luister naar een interview met Isa Hoes over Opvoeden vanuit het Hart of naar een interview met Margriet als workshopleider en mede-auteur.

Prijs: 22,50 (exclusief verzendkosten)
ISBN: 978 90 215 2999 8
128 pagina’s
Uitvoering: Hard-cover boek inclusief CD